Te putem ajuta? Contactează un consultant!

Esting – Despre Noi

Societate comerciala cu capital integral privat, ESTING.RO are o veche traditie in domeniul producerii si comercializarii stingatoarelor portabile si transportabile pentru stingerea incendiilor: cu pulbere, cu spuma mecanica, cu bioxid de carbon, distributiei de echipamente pentru stingerea incendiilor, furtunuri de refulare de toate tipurile si accesorii psi, hidranti de incendiu de toate tipurile, alte echipamente, materiale si accesorii destinate prevenirii si stingerii incendiilor, precum si prestarea de servicii de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor, servicii de consultanta, formare si instruire in domeniul prevenirii si protectiei impotriva incendiilor.

Valorile Noastre

Plasam in centrul preocuparilor noastre calitatea serviciilor realizate si a produselor comercializate precum si a activitatilor desfasurate la interfata cu clientii, iar pentru acest lucru am implementat un sistem de management integrat, respectiv un Sistem de Management al Calitatii conform standardului SR EN ISO 9001, Sistem de Management de Mediu conform standardului SR EN ISO 14001 si Sistem de Management de Sanatate si Securitate Ocupationala conform standardului SR OHSAS 18001.

Haideți sa ne cunoaștem

Echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție pentru consiliere cu privire la alegerea tipului de stingător de incendiu și a altor echipamente de stins incendii de care aveți nevoie, modul de folosire a acestuia, servicii de verificare periodică, servicii urgente de verificare, încarcare și reparare a stingătoarelor de incendii.

George Andrașcu
George AndrașcuDirector Comercial
Maria Todașcă
Maria TodașcăConsultant Vânzări
Răzvan Simon
Răzvan SimonDirector Tehnician

Ce spun clienții noștri

Am colaborat cu Esting și am fost pe deplin mulțumită de calitatea serviciilor și amabilitatea personalului.

Laura Andreescu

Mulțumesc echipei Esting pentru colaborare. Am fost plăcut surprins de rapiditatea și profesionalismul de care au dat dovadă.

Tudor Vianu

Solicitati mai multe informatii

Esting vine în ajutorul proiectelor dumneavoastră cu oferte variate și personalizate.

  NUME *

  PRENUME *

  E-MAIL *

  MOBIL

  SUBIECT

  CU CE VA PUTEM AJUTA?

  *Dorim sa va instiintam ca datele personale pe care ni le veti furniza nu vor fi prelucrate in alt scop ci doar pentru a va raspunde la solicitare.