Intra in magazinul nostru online si cumpara stingatoare si echipamente!

Stingatoare Incendii – Extinctoare & Echipamente PSI

Productie, comercializare si servisare stingatoare si echipamente pentru stingerea incendiilor

Stingatoare Incendii – Extinctoare. In afaceri se vorbeste mult despre succes. Performanta, calitatea si profitul sunt conceptele cele mai vehiculate in orice mediu business. Mai rar, insa, sunt mentionate riscurile de asumat sau de evaluat de catre orice companie ce aspiră la acestea.

Riscul de incendiu este unul dintre acele riscuri care fac ca orice strategie de redresare sa paleasca in raport cu pagubele materiale sau umane pe care le poate genera. ⇒Cumpara Stingatoare IncendiiExtinctoare 

Misiunea noastră este sa preluam pentru dumneavoastra acest risc, dezvoltand un sistem sigur de preventie, axat pe servicii complete. Incepand de la consultanta in alegerea echipamentelor PSI, training pentru personalul companiei – potentiali utilizatori in caz de urgenta – si pana la verificarile periodice necesare, implicit reparatia sau incarcarea stingatoarelor, activam pe piata de profil cu o echipa de 25 de profesionisti in prevenirea si stingerea incendiilor.

Consultanta

Privind alegerea tipului de stingator de incendiu si a altor echipamente de stins incendii de care aveti nevoie si modul de folosire al acestora.

Consiliere Gratuita

stingătoare incendii - Consultanta

Service

Service Autorizat pentru verificarea, incarcarea si repararea de stingatoare de incendiu si a altor echipamente de stins incendii.

SERVICE AUTORIZAT

Stingătoare incendii - Atelier Extinctoare

Personal Calificat

Lucrarile de verificare vor fi efectuate cu maxima operativitate si numai de persoane specializate.

Personal Autorizat

Service Extinctoare

Transport Rapid

Asiguram transportul comenzilor in toata tara. Preluare/Predare in cel mai scurt timp.

Preluare/Predare

 livrare extinctoare

0
CLIENTI MULTUMITI
0
PRODUSE COMERCIALIZATE
0
TRAININGURI EFECTUATE
0
ANGAJATI

Valorile Noastre

Stingatoare Incendii Extinctoare . Un Management competent va lua intotdeauna in considerare un sistem de preventie, asigurand un nivel optim de educatie a personalului in acest sens, cat si un extinctor de calitate, care sa fie folosit eficient in astfel de situatii… De aceeasi calitate pe care o promite propriului client in relatiile de colaborare.

Plasam in centrul preocuparilor noastre calitatea serviciilor realizate si a produselor comercializate precum si a activitatilor desfasurate la interfata cu clientii, iar pentru acest lucru am implementat un sistem de management integrat, respectiv un Sistem de Management al Calitatii conform standardului SR EN ISO 9001, Sistem de Management de Mediu conform standardului SR EN ISO 14001 si Sistem de Management de Sanatate si Securitate Ocupationala conform standardului SR OHSAS 18001.

Stingatoare Incendii

Extinctoare & Echipamente PSI

Productie, comercializare, verificare periodica, incarcare si service stingatoare si echipamente.

Suntem aici sa va consiliem!